E-sport bajnokság

(Utoljára 2023-ban)

A 2020-as évben a Covid-19 okozta korlátozások miatt a teljes rendezvény palettánkat újra kellett gondolnunk. Többek között így született meg a Senior E-sport Bajnokság is, mely a fokozott érdeklődésnek köszönhetően két alkalommal is megrendezésre került. A résztvevők különféle online játékokban mérhették össze tudásukat, a játéktól függően egyénileg vagy csapatban. A több száz főt megmozgató esemény jó lehetőséget kínált a karantén alatti kikapcsolódásra és kapcsolattartásra.

A fenti banokság sikerén felbuzdulva idén második alkalommal társszervezőként vettünk részt a BME-MAFC E-Sports Cup lebonyolításában és promóciójában. A 2023-as Egyetemi Esport bajnokságról további információkat az alábbiakban olvashatsz! 

BME-MAFC E-Sports Cup '23

Csapatunk 2022-től kezdődően társszervezője a Műegyetemi Atlétikai és Football Club (MAFC) által létrehozott egyetemi e-sport kupának. Az utóbbi két év bajnokságait a BME Kármán Stúdiónak köszönhetően élőben követhettétek végig, a '22-es bajnokságról készült felvételeket itt nézhetitek vissza. A '22-es meccsek legizgalmasabb pillanatait pedig itt gyűjtöttük össze. Az idei bajnokságon a League of Legends, a Counter Strike: Global Offensive, és a Valorant játékokban mérhették össze magukat a versenyzők. A játékok ereményeit a bajnokság hivatalos oldalán tekinthetitek meg.

Kép

A Bajnokság hivatalos honlapja

Facebook esemény

BME-MAFC Esport Szakosztály

Facebook esemény

BME-MAFC Esport Szakosztály

Egy kis ízelítő a 2022-es bajnokságból:

Válogatás a LoL közvetítések legszebb pillanataiból

Illetve a CS:GO közvetítések legizgalmasabbjaiból

League of Legends

A bajnokság során 5 fős csapatok küzdhettek meg egymás ellen online az Idézők Szurdokában, kedvenc karaktereik irányítóiként. A 2023-as bajnokság eredményeit az alább gombra kattintva tekinthetitek meg!

Counter Strike: Global Offensive

A bajnokság során két online selejtezőn és egy rájátszás szakaszban küzdhettek 5 fős csapatotokkal a döntőbe jutásért, hogy tiétek lehessen a BME Esport bajnoka cím! 

Counter Strike: Global Offensive

A bajnokság során két online selejtezőn és egy rájátszás szakaszban küzdhettetek 5 fős csapatotokkal a döntőbe jutásért. A 2023-as bajnokság eredményeit az alább gombra kattintva tekinthetitek meg!

Valorant

A bajnokság során két online selejtezőn és egy rájátszás szakaszban küzdhettetek a döntőbe jutásért. A 2023-as bajnokság eredményeit az alább gombra kattintva tekinthetitek meg!

A 2022-as bajnokság élő közvetítései:

Az általunk szervezett korábbi bajnokságokat pedig az alábbi youtube csatornán nézheted vissza!